مجله اینترنتی

مدل لباس مدل مانتو, آموزش آشپزی, عکس های بازیگران, آرایش و زیبایی

اگر شما هم درباره دسترسی دیگران به اکانت توییتر Twitter خود نگران هستید و یا اینکه می خواهید از دسترسی نداشتن دستگاه های قدیمی خود به اکانت توییتر مطمئن شوید، می توانید به یکباره با همه دستگاه های خود از اکانت توییتر خارج شده یا log out کنید. در این آموزش می خواهیم چگونگی log out و خروج یکباره از اکانت توییتر را در همه دستگاه ها به شما نشان دهیم، پس با ما همراه باشد.

آموزش خارج شدن از اکانت توییتر

خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها

این روند دقیقاً در برنامه وب توییتر یا برنامه تلفن همراه توییتر در iPhone ، iPad و Android استفاده می کنید  مشابه است، با یک استثناء کوچک. اگر از برنامه وب توییتر استفاده می کنید ، باید در منوی سمت چپ روی “More” کلیک کنید.

حذف اکانت توییتر, چند اکانت توییتر

گزینه “More” در فهرست برنامه وب توییتر

این گزینه های منو مورد نیاز شما را به ارمغان می آورد.

اگر از برنامه تلفن همراه توییتر استفاده می کنید ، باید منوی سمت چپ فید اصلی را باز کنید. می توانید این کار را با ضربه زدن روی نماد منوی همبرگر در سمت چپ بالا یا با کشیدن راست از لبه سمت چپ صفحه انجام دهید.

از اینجا ، همه چیز در برنامه وب و برنامه موبایل یکسان است. بر روی دکمه “Settings And Privacy” کلیک کنید یا روی آن ضربه بزنید.

حذف اکانت توییتر, چند اکانت توییتر

چگونه از اکانت توییتر خارج شویم

در فهرست تنظیمات ، گزینه “Account” را انتخاب کنید.

به قسمت “Data And Permissions” بروید و  “Apps And Sessions” را کلیک کنید یا روی آن ضربه بزنید.

حذف اکانت توییتر, چند اکانت توییتر

چگونه از حساب توییتر خارج شوید

در عنوان Sessions ، لیستی از هر دستگاه با دسترسی به حساب شما وجود خواهد داشت. “Log Out All Other Sessions” را انتخاب کنید تا همه دستگاه ها خارج شوند.

حذف اکانت توییتر, چند اکانت توییتر

آموزش خارج شدن از اکانت توییتر

در صفحه تأیید باز شده ، بر روی دکمه “Log Out” کلیک کرده یا روی آن ضربه بزنید.

حذف اکانت توییتر, چند اکانت توییتر

خروج از اکانت توییتر در همه دستگاه ها

تمام شد.

هر دستگاه دیگری که می خواهد به حساب توییتر شما دسترسی پیدا کند ، باید وارد سیستم شود.

اگر نگران هستید که شخصی پسوردی را که نباید داشته باشد ، فوراً رمز عبور خود را تغییر دهید . اگر این کار را نکنید ، آنها دوباره می توانند وارد سیستم شوند.

منبع : بیتوته

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *